Voor diverse zakelijke en particuliere klanten verzorgen wij tijdens het winterseizoen de gladheidsbestrijding.

Dit kan op ad hoc basis: "u belt wij strooien of schuiven uw sneeuw weg".

Wij hebben ook vaste strooiroutes in Wolvega en Heerenveen. Bedrijven en instellingen laten hun gladheid door ons bestrijden op contractbasis. Wij bestrijden in dit geval zowel proactief als reactief op ons eigen initiatief. In de praktijk komt het erop neer dat, wanneer gemeente en provincie uitrukken, wij dat ook doen. Omdat het vaste routes betreft is inpassen van een nieuwe klant eenvoudig en tegen een scherp tarief mogelijk. Onze klanten bestaan ondermeer uit zorginstellingen, transportbedrijven, fabrieken, scholen, hotels en lokale overheden.

Voor onze winterdienst hebben wij een tweetal professionele en zeer wendbare combinaties tot onze beschikking voorzien van een strooi inrichting en van een sneeuwploeg. Daarnaast maken wij gebruik van handschuivers en handstrooiers met een geschikte bedrijfswagen met open laadbak voor voetpaden en lastig bereikbare plaatsen.

Neem gerust eens brijblijvend contact op, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Kerkhofslaan 1a - 8479 HH Oldetrijne - Postadres : Woudzoom 16 - 8471 XX Wolvega - Telefoon0561-820999 - Mobile 06-22164814 - E-mail info@derijkgroen.nl